www.it-portal.ro - Informatii pentru profesionistii IT  
  Home | Preturi | Stiri | Articole | Anunturi | Linkuri | Directory | Site Map | Contact
09.07.2020              
Newsletter
Vreti sa primiti stirile zilnic? Abonati-va.
Abonare
     Dezabonare
 
Stiri Hot
15 Ian 2009
Dell intra in cursa pentru ultraportabile

29 Feb 2008
LCD de 28 de inchi la pretul unuia de 24

28 Feb 2008
Procesorul IBM cu 20 de nuclee

28 Feb 2008
Microsoft pregateste o versiune beta a Internet Explorer 8

27 Feb 2008
Modul DDR2 de 8 GB de la Hynix

27 Feb 2008
Lansare Windows Server 2008 in Romania

26 Feb 2008
Procesoare cu 6 nuclee la Intel

26 Feb 2008
Preturile memoriilor in crestere

29 Ian 2008
Ecranele OLED isi dubleaza durata de functionare

29 Ian 2008
Inca un pas pentru Windows 7

21 Ian 2008
Poze cu Radeon 3650 si 3690

18 Ian 2008
Laptopuri ieftine de la Gigabyte

17 Ian 2008
R680 vine mai devreme pe piata

16 Ian 2008
Cel mai subtire notebook din lume

15 Ian 2008
Windows Vista SP1 RC disponibil pentru download

14 Ian 2008
6 GPU intr-un computer = 2,1 Teraflopi

14 Ian 2008
Internetul a ajuns la 150 milioane de website-uri in 2007

11 Ian 2008
Monitor Dual Screen de la Samsung

10 Ian 2008
TV plasma Panasonic de 150 inch

9 Ian 2008
LG prezinta drive extern Blu-Ray si HD-DVD

 
Preturi
CPU
Memorii
Placi de baza
HDD
Placi video
Monitoare
 
Anunturi
Laptopuri
Sisteme
Componente
Software
Periferice
Elemente de retea
Servicii
 
  Linkuri
 
 
Propune un site | Reguli


Hardware (110) Software (103)
Programare (73) Jocuri (22)
Noutati IT (41) Magazine IT (96)
Hosting (48) Pagini personale (46)


Linkuri din categoria Software

   www.seniorsoftware.ro
     Senior Suite este o solutie ERP integrata, perfect adaptata legislatiei romane. Aplicatia este localizata in prezent in limbile romana si engleza si poate fi adaptata pentru orice alta limba de circulatie. Functional, aplicatia este structurata in jurul modulului de gestiune (achizitii-vanzari, gestiune stocuri), cu care se integreaza modulele de contabilitate, personal, mijloace fixe, analiza financiara si gestiunea activitatilor de service. Aplicatia este construita pe o arhitectura multi-tier (client - server aplicatie - server baze date) fiind optimizata pentru interconectare prin Internet. Datorita sistemului de compresie a datelor aplicatia poate rula si pe conexiuni putin performante (tip dial-up sau GPRS), posibile a fi folosite de sucursale mici sau agenti mobili din teritoriu. Senior Suite lucreaza cu bugete si permite analize specifice pe centre de cost, control in timp real al gestiunii pentru un numar nelimitat de depozite si genereaza toate documentele standard cerute de legislatie. De asemenea, solutia asigura controlul si managementul vanzarilor/achizitiilor, rapoarte si analize specifice gestiunii, vanzarilor si distributiei, analiza costului marfurilor si poate evidentia si optimiza nivelul stocurilor.
   www.datetopia.com
     Datetopia ofera scripturi de dating si matchmaking software, sisteme matchmaker, videochat si webcam plugin-uri si aplicatii de messenger instant.
   www.programe.info
     Programe de evidenta speciala pentru restaurante,puburi,pizzerii, pentru localuri de lux care se respecta; programe de evidenta pentru centre de inchirieri DVD/Video/CD
   www.promotech.ro
     Cel mai Tare Banner EXchange. Promotech.ro : 5000 afisari bonus, pana la 50000 afisari bonus catre membrii, 12 bannere eligibile, bannere flash, bannere fara logo, bannere cu logo, 1000 afisari premiu lunar, 300 afisari bonus premiu pentru inscrierea unui nou membru.
   www.totalc.ro
     TOTAL COMPUTERS srl, CRAIOVA. comercializare echipament hardware, produse software, programare.
   www.viasoftware.ro
     VIA Software este o companie specializata in consultanta IT si puternic orientata spre outsourcing , asigurand o metodologie de calitate si tehnologie inalta pentru a majora performantele companiei dvs. sistemul informatic integrat eLiS , un program eLearning. Programul ofera suport pentru predare, invatare, evaluare si notare, monitorizarea procesului de invatamant si managementul resurselor. Cu ajutorul eLiS, departamentele de management al activitatii universitatilor reduc costul de functionare si scurteaza timpii de operare si acces la informatie.
   www.totalit.ro
     Servicii profesionale complete in domeniul IT (web design, design, grafica, programare, servicii internet, search engine optimization, SEO, promovare web, hosting, gazduire, inregistrare domenii).
   www.platphorma.ro
     Sistemele PLATPHORMA 8.1 sunt sisteme de gestiune financiar contabila, create cu scopul declarat de a usura activitatea oricarei societati comerciale, indiferent de domeniul de activitate sau de complexitatea acesteia. Din punct de vedere tehnic, sistemele PLATPHORMA 8.1 sunt aplicatii Windows de retea realizate intr-o tehnologie moderna. Sistemele respecta Principiul introducerii unice a datelor si ofera o flexibilitate deosebita in simularea situatiilor speciale. Sistemele sunt inzestrate cu mecanisme puternice de selectie si sortare si dispun de un generator performant de situatii. Toate variantele PLATPHORMA 8.1 sunt in conformitate cu Legea 348/2004 privind denominarea monedei nationale. In acest sens toate tranzactiile in lei pot fi exprimate atat in ROL cat si in RON (Romanian New Leu). Conversia intre cele doua monede se poate face oricand, iar raportarile contabile se pot obtine in oricare moneda (ROL sau RON).
   www.recoplast.ro
     RecoPlast SRL vine in sprijinul clientilor sai prin realizarea de solutii complete web si de transfer de date, promovare si suport tehnic pentru mediul Internetului. Contactati-ne cu incredere.
   www.soft-expert.info
     Soft Expert .::. Dezvoltator de software economic, va prezinta: ERP-ul Manager Financiar: e tot ceea ce are nevoie afacerea ta pentru a se dezvolta, Downloadeaza-l si foloseste-l gratuit 60 de zile, ALOP Expert: executie bugetara, ASLOC Expert: asociatii de proprietari, Leasing Expert si Consultanta Economico-Financiara.
Pagina 1 - Pagina 2 - Pagina 3 - Pagina 4 - Pagina 5 - Pagina 6 - Pagina 7 - Pagina 8 - Pagina 9 - Pagina 10 - Pagina 11

      Publicitate

Cursuri Citrix


Spatiu disponibil.


     Curs valutar

USD 3.3845
EUR 4.2903
GBP 4.8141
 
Ultimele anunturi
 

Toate drepturile rezervate www.it-portal.ro - © 2004-2020


Poze haioase Stiri IT Conversii Metrice Matrimoniale CD si DVD cu Linux Metric conversions