www.it-portal.ro - Informatii pentru profesionistii IT  
  Home | Preturi | Stiri | Articole | Anunturi | Linkuri | Directory | Site Map | Contact
17.01.2021              
Newsletter
Vreti sa primiti stirile zilnic? Abonati-va.
Abonare
     Dezabonare
 
Stiri Hot
15 Ian 2009
Dell intra in cursa pentru ultraportabile

29 Feb 2008
LCD de 28 de inchi la pretul unuia de 24

28 Feb 2008
Procesorul IBM cu 20 de nuclee

28 Feb 2008
Microsoft pregateste o versiune beta a Internet Explorer 8

27 Feb 2008
Modul DDR2 de 8 GB de la Hynix

27 Feb 2008
Lansare Windows Server 2008 in Romania

26 Feb 2008
Procesoare cu 6 nuclee la Intel

26 Feb 2008
Preturile memoriilor in crestere

29 Ian 2008
Ecranele OLED isi dubleaza durata de functionare

29 Ian 2008
Inca un pas pentru Windows 7

21 Ian 2008
Poze cu Radeon 3650 si 3690

18 Ian 2008
Laptopuri ieftine de la Gigabyte

17 Ian 2008
R680 vine mai devreme pe piata

16 Ian 2008
Cel mai subtire notebook din lume

15 Ian 2008
Windows Vista SP1 RC disponibil pentru download

14 Ian 2008
6 GPU intr-un computer = 2,1 Teraflopi

14 Ian 2008
Internetul a ajuns la 150 milioane de website-uri in 2007

11 Ian 2008
Monitor Dual Screen de la Samsung

10 Ian 2008
TV plasma Panasonic de 150 inch

9 Ian 2008
LG prezinta drive extern Blu-Ray si HD-DVD

 
Preturi
CPU
Memorii
Placi de baza
HDD
Placi video
Monitoare
 
Anunturi
Laptopuri
Sisteme
Componente
Software
Periferice
Elemente de retea
Servicii
 
  Stiri
Toate - Hardware - Software - Windows - Linux - Diverse - Overclocking - Jocuri - Internet - Securitate - Comunicatii

HP anunta parteneriate cu Broadcom si Seagate

Data: 2005-03-16 11:10:16HP a anuntat imbunatatiri in domeniul componentelor de retea pentru servere si al tehnologiilor de stocare pentru a-i ajuta pe clienti sa simplifice infrastructurile IT, sa imbunatateasca facilitatile de administrare si performantele si sa micsoreze costurile informatice in mediul enterprise.

Urmand strategia de inovare cu un inalt nivel de standardizare, HP lanseaza primele adaptoare multifunctionale de retea din industrie care asigura o "structura unificata" (unified fabric) de retele, sisteme de stocare si clustere de inalta performanta, cu un punct unic de conectare. Compania ofera de asemenea o tranzitie usoara la tehnologia Serial Attached SCSI (SAS) printr-un portofoliu cuprinzator care contine o noua unitate de hard disk standardizata, de dimensiune mica, disponibilitate RAID6 si tehnologia HP de stocare universala, care le permite clientilor sa migreze cu usurinta datele in mediile unificate de servere si stocare ale HP.

Prin parteneriatele cu Broadcom si Seagate, HP a extins capabilitatile standardizate ale retelelor si ale sistemelor de stocare SAS prin inovatii care pot fi integrate in mediile existente. In umatoarele 12 luni, aceste tehnologii noi vor fi disponibile in noile generatii de produse BladeSystems, HP Integrity, HP ProLiant si HP StorageWorks.

"Clientii se asteapta ca inovatiile aduse produselor si tehnologiilor HP sa le imbunatateasca productivitatea si sa scada costurile de utilizare", spune Brad Anderson, prim vicepresedinte si director general al diviziei HP de servere standardizate. "Noile standarde, precum SAS si structurile unificate, sunt rezultate ale strategiei HP de creare a unor noi tehnologii si de colaborare ulterioara cu lideri din industrie in scopul realizarii de standarde inovatoare care repozitioneaza intreaga infrastructura IT pe o curba mai rapida, mai buna si mai ieftina decat inainte."

Mediile obisnuite de servere necesita produse speciale de conectare in retea, de conectare cu sistemele de stocare, de interconectare si de management al infrastructurii. Folosind noile adaptoare de retea multifunctionale de la HP, clientii pot utiliza o singura conexiune pentru administarea infrastructurii ca pe o singura structura unificata.

Colaborand strans cu Broadcom, HP a dezvoltat si intentioneaza sa furnizeze primele adaptoare multifunctionale de retea din industrie - HP NC370F si NC370T pentru arhitecturi cu bus PCI-X care contribuie la reducerea complexitatii si a costurilor cu care se confrunta clientii cand isi configureaza infrastructura de servere. HP este primul furnizor care le ofera clientilor produse mutifunctionale de retea in varianta beta, versiunile finale urmand sa fie disponibile pentru publicul larg la sfarsitul lunii iunie.

"Suntem bucurosi ca parteneriatul nostru cu HP a condus la realizarea acestor produse de retea de top, bazate pe tehnologia Broadcom 5706 pe siliciu", spune Tom Lagatta, vicepresedinte al grupului Enterprise Computing Group din cadrul Broadcom. "Clientii de servere sunt interesati de acest tip de tehnologie, care sa le simplifice infrastructura si sa le imbunatateasca performantele sistemelor. Noul adaptor de retea multifunctional de la HP le ofera clientilor simplitate si reducerea semnificativa a costurilor printr-o singura conexiune Ethernet."

Tehnologia SAS le ofera clientilor performante imbunatatite, fiabilitate si scalabilitate, asigurand in acelasi timp un consum de energie mai mic si o flexibilitate de configurare superioara, comparabila cu conexiunile paralele pe care le au majoritatea arhitecturilor actuale. HP a dezvoltat o strategie cuprinzatoare care simplifica aceasta tranzitie si le ofera clientilor capabilitati imbunatatite prin:
Standardizarea unitatilor de discuri universale de dimensiune mica SAS si SATA. Unitatea de disc HP universala contribuie la simplificarea implementarii si reducerea costurilor. Pentru prima data, clientii pot folosi simultan discuri SAS si SATA conectate pe aceeasi placa seriala, imbunatatind stocarea universala si oferindu-le clientilor o mai mare flexibilitate.
Flexibilitatea imbunatatita a solutiilor SAS si SATA prin scalarea standardului RAID6, bazat pe tehnologia HP Advanced Data Guarding. RAID6 le ofera clientilor un nivel superior de protectie a datelor printr-un al doilea disc disponibil pentru backup.
Migrarea facila a unitatilor de discuri seriale si a datelor intre servere, sisteme de stocare DAS si suporturi de discuri HP StorageWorks. Discurile seriale sunt simplu de instalat iar migrarea se face cu usurinta prin simpla scoatere a unitatilor de disc si inserarea lor intr-un alt suport SAS, permitand o migrare completa a datelor in doar cateva minute.
Furnizarea celor mai complete solutii de infrastructura seriale care contin noi controllere seriale Smart Array, suporturi de stocare (MSA), servere HP Proliant si hard disk-uri Hot-Plug SAS si SATA.
Keywords: Broadcom, HP, Seagate

Ultimile 5 stiri din categoria Hardware

Dell loveste inca o data

Trei monitoare noi de la Dell
Un USB de 256GB
Notebook cu Blu-Ray la doar 880 dolari
Panasonic lanseaza plasma gigant

Hottest


Ubuntu 13.10 disponibil pentru download


LCD de 28 de inchi la pretul unuia de 24


Lansare Windows Server 2008 in Romania

      Publicitate

Cursuri Citrix


Spatiu disponibil.


     Curs valutar

USD 3.3845
EUR 4.2903
GBP 4.8141
 
Ultimele anunturi
 

Toate drepturile rezervate www.it-portal.ro - © 2004-2021


Poze haioase Stiri IT Conversii Metrice Matrimoniale CD si DVD cu Linux Metric conversions