www.it-portal.ro - Informatii pentru profesionistii IT  
  Home | Preturi | Stiri | Articole | Anunturi | Linkuri | Directory | Site Map | Contact
09.07.2020              
Newsletter
Vreti sa primiti stirile zilnic? Abonati-va.
Abonare
     Dezabonare
 
Stiri Hot
15 Ian 2009
Dell intra in cursa pentru ultraportabile

29 Feb 2008
LCD de 28 de inchi la pretul unuia de 24

28 Feb 2008
Procesorul IBM cu 20 de nuclee

28 Feb 2008
Microsoft pregateste o versiune beta a Internet Explorer 8

27 Feb 2008
Modul DDR2 de 8 GB de la Hynix

27 Feb 2008
Lansare Windows Server 2008 in Romania

26 Feb 2008
Procesoare cu 6 nuclee la Intel

26 Feb 2008
Preturile memoriilor in crestere

29 Ian 2008
Ecranele OLED isi dubleaza durata de functionare

29 Ian 2008
Inca un pas pentru Windows 7

21 Ian 2008
Poze cu Radeon 3650 si 3690

18 Ian 2008
Laptopuri ieftine de la Gigabyte

17 Ian 2008
R680 vine mai devreme pe piata

16 Ian 2008
Cel mai subtire notebook din lume

15 Ian 2008
Windows Vista SP1 RC disponibil pentru download

14 Ian 2008
6 GPU intr-un computer = 2,1 Teraflopi

14 Ian 2008
Internetul a ajuns la 150 milioane de website-uri in 2007

11 Ian 2008
Monitor Dual Screen de la Samsung

10 Ian 2008
TV plasma Panasonic de 150 inch

9 Ian 2008
LG prezinta drive extern Blu-Ray si HD-DVD

 
Preturi
CPU
Memorii
Placi de baza
HDD
Placi video
Monitoare
 
Anunturi
Laptopuri
Sisteme
Componente
Software
Periferice
Elemente de retea
Servicii
 
  Stiri
Toate - Hardware - Software - Windows - Linux - Diverse - Overclocking - Jocuri - Internet - Securitate - Comunicatii

HP a lansat noi produse si servicii digitale pentru divertisment

Data: 2006-01-22 17:28:20HP a lansat, in cadrul expozitiei anuale Consumer Electronics Show, cea mai complexa linie de produse si servicii digitale pentru divertisment din istoria sa: noua modele de televizoare cu definitie inalta, patru notebook-uri de consum si un PC deskop pentru divertisment digital, pe langa sapte camere digitale ultra-compacte, cu facilitati multiple, si un serviciu de filme pentru acasa, oferit de Snapfish, serviciul fotografic online al HP, care le permite clientilor sa vizualizeze, sa stocheze si sa-si partajeze filmele digitale online.

Au fost lansate cu aceasta ocazie si cateva premiere in industrie, precum televizorul care le permite consumatorilor sa vizioneze si sa beneficieze in intreaga casa de filmele, muzica si fotografiile stocate pe PC-urile proprii, si care le ofera in plus acces la internet. HP a lansat, de asemenea, o statie de docare wireless pentru camere digitale si o tehnologie interna care imbunatateste fotografiile intr-un mod creativ, doar prin atingerea unui buton.

Linia 2006 de televizoare digitale cu definitie inalta include noua ecrane LCD accesibile, micro-ecrane si modele cu plasma, fiecare dintre acestea oferind o acuratete exceptionala a imaginii si a culorilor, precum si imagini clare, stralucitoare, care aduc la viata cele mai fine detalii.

In varful gamei se afla un televizor LCD HP Advanced Digital Media cu diagonala de 37 de inci, prevazut cu facilitati care nu au mai fost niciodata disponibile la un televizor. Utilizatorii pot viziona filme la o rezolutie inalta sau slideshow-uri cu muzica, toate transmise de pe PC-urile proprii direct pe televizor.
Televizorul ofera de asemenea un set complex de servicii puse la dispozitie de o serie de parteneri din industrie. Utilizatorii pot sa vizualizeze online slideshow-uri, prin intermediul serviciului Snapfish, sau sa asculte peste un milion de melodii prin serviciul Rhapsody oferit de Real Networks, in timp ce amatorii de filme se pot conecta la serviciile CinemaNow si MovieLink pentru a vedea peste 4000 de productii de la Hollywood sau filme video de inalta definitie.

Cele patru PC-uri notebook HP pentru piata de consum includ cele mai noi versiuni ale cunoscutei serii de PC-uri notebook pentru divertisment, HP Pavilion dv1000, si ale seriei de PC-uri notebook HP Pavilion dv8000, care imbina calculul mobil cu cele mai noi tehnologii pentru divertismentul digital.

Noua gama de camere digitale HP eleganta si de dimensiuni reduse, de buzunar, este prevazuta cu ecrane LCD mai mari (si mai stralucitoare), un buton integrat pentru comandarea si partajarea fotografiilor prin serviciul Snapfish, precum si alte noi tehnologii integrate care stimuleaza creativitatea si ajuta consumatorii sa faca fotografii mai bune.

Pe langa lansarea primei statii de docare wireless pentru camere digitale din industrie, HP a adaugat colectiei sale binecunoscute de tehnologii Real Life si facilitatea HP Design Gallery. Aceasta le permite consumatorilor sa aduge elemente creative, cum ar fi margini, efecte artistice si nuante de culoare fotografiilor proprii, prin atingerea unui singur buton de pe spatele camerei, fara sa fie nevoiti sa foloseasca un software sofisticat de pe PC.

Snapfish si-a diversificat activitatea, devenind primul serviciu fotografic online major care ofera si un serviciu de filme pentru acasa. Consumatorii pot acum sa acceseze cu usurinta, sa vizualizeze, sa stocheze si sa-si partajeze online filmele digitale, direct de pe camerele digitale sau telefoanele mobile. Serviciul foloseste o tehnologia dezvoltata de Snapfish, care recunoaste si converteste majoritatea formatelor video digitale intr-unul comun, care poate fi vizualizat cu aproape orice browser Internet.
Keywords: HP

Ultimile 5 stiri din categoria Diverse

Amenzi pentru transferul ilegal de fisiere

Zoom optic e 65X
Vom plati drepturile de autor pentru utilizarea gadgeturilor
AMD vs Intel in instanta
Cel mai mic camcorder Full HD de la Sony

Hottest


Ubuntu 13.10 disponibil pentru download


LCD de 28 de inchi la pretul unuia de 24


Lansare Windows Server 2008 in Romania

      Publicitate

Cursuri Citrix


Spatiu disponibil.


     Curs valutar

USD 3.3845
EUR 4.2903
GBP 4.8141
 
Ultimele anunturi
 

Toate drepturile rezervate www.it-portal.ro - © 2004-2020


Poze haioase Stiri IT Conversii Metrice Matrimoniale CD si DVD cu Linux Metric conversions