www.it-portal.ro - Informatii pentru profesionistii IT  
  Home | Preturi | Stiri | Articole | Anunturi | Linkuri | Directory | Site Map | Contact
30.09.2020              
Newsletter
Vreti sa primiti stirile zilnic? Abonati-va.
Abonare
     Dezabonare
 
Stiri Hot
15 Ian 2009
Dell intra in cursa pentru ultraportabile

29 Feb 2008
LCD de 28 de inchi la pretul unuia de 24

28 Feb 2008
Procesorul IBM cu 20 de nuclee

28 Feb 2008
Microsoft pregateste o versiune beta a Internet Explorer 8

27 Feb 2008
Modul DDR2 de 8 GB de la Hynix

27 Feb 2008
Lansare Windows Server 2008 in Romania

26 Feb 2008
Procesoare cu 6 nuclee la Intel

26 Feb 2008
Preturile memoriilor in crestere

29 Ian 2008
Ecranele OLED isi dubleaza durata de functionare

29 Ian 2008
Inca un pas pentru Windows 7

21 Ian 2008
Poze cu Radeon 3650 si 3690

18 Ian 2008
Laptopuri ieftine de la Gigabyte

17 Ian 2008
R680 vine mai devreme pe piata

16 Ian 2008
Cel mai subtire notebook din lume

15 Ian 2008
Windows Vista SP1 RC disponibil pentru download

14 Ian 2008
6 GPU intr-un computer = 2,1 Teraflopi

14 Ian 2008
Internetul a ajuns la 150 milioane de website-uri in 2007

11 Ian 2008
Monitor Dual Screen de la Samsung

10 Ian 2008
TV plasma Panasonic de 150 inch

9 Ian 2008
LG prezinta drive extern Blu-Ray si HD-DVD

 
Preturi
CPU
Memorii
Placi de baza
HDD
Placi video
Monitoare
 
Anunturi
Laptopuri
Sisteme
Componente
Software
Periferice
Elemente de retea
Servicii
 
  Stiri
Toate - Hardware - Software - Windows - Linux - Diverse - Overclocking - Jocuri - Internet - Securitate - Comunicatii

Cursuri Genesys in luna februarie

Data: 2005-01-30 11:01:49



Programa cursurilor:

SUSE Linux Fundamentals (02-04.02.2005)
Acest curs prezinta standarde Open Source si moduri de operare comune tuturor distributiilor Linux. Cursantii vor capata cunostintele necesare pentru utilizare Linux in mod multi-user, pentru a naviga in sistem si a face operatii cu fisiere, pentru a lucra cu shell-ul si pentru a executa comenzi in el, precum si pentru a controla procesele pe SUSE LINUX server, etc.

Program curs: Scurta istorie Linux, utilizare Linux Desktop, localizare si utilizare resurse Help in sistem, YaST – unealta de administrare, comenzi si scripturi shell, gestiunea fisierelor si a directoarelor, utilizare editoare text, procese si vizualizarea acestora, configurare retea. SUSE LINUX Fundamentals este primul curs necesar pentru a deveni Novell Certified Linux Professional.

Basic Network Ethernet (08.02.2005)
Acest curs ofera conceptele de baza pt a intelege ce este o retea, care sunt componentele si cum se poate construi o retea Eternet utilizand echipamente de layer 2. Deasemeni se pun bazele design-ului de retele de calculatoare ca pas inspre designul unor retele mai complexe.

Program curs: Ce reprezinta LAN (Local Area Network), topologii de retea, metode de acces, cablare, interconectarea retelelor, tehnologii: Ethernet/Gigabit Ethernet, tehnologiile 10/100/1000Mbps Ethernet, componente ale retelelor LAN, interfete de retea, tranceivere, conectori, repetitoare, reguli de design, autonegociere, calcule pt configuratii complexe, tehnologia switch-urilor, VLANs

Basic Network Routers & Switches (09.02.2005)
Acest curs ofera conceptele de baza pt a intelege caracteristicile ruterelor si switch-urilor de layer 3 si pune bazele pt urmatorul nivel de pregatire, instalarea si configurarea ruterelor.

Program curs: OSI modelul de interconctare a retelelor ( ce este, ce sunt layer-ele, interfete si profocoale, analiza layere-lor), utilizrea conexiunilor ISDN,ce sunt BRI/PRI, caalele B si D, bazele PPP, protocoale de control LCP/NCP, controlul accesului PAP/CAHP, conexiuni multilink, alocarea de banda BAP/ BACP, TCP/IP introducere, TCP/IP si OSI, analiza protocoalelor TCP si UDP, protocolul IP, Protocole de control, ARP, RARP, ICMP, IP adressing, IP address classes, subneting, multicast si IGMP, prezentare rutere, operatii de rutare, rutare directa/indirecta, protocoale de rutare, IP RIP, OSPF, prezentare NAT si DHCP

AMP ACT 1 (10-11.02.2005)
Cursul reprezinta o oportunitate unica pentru instalatori si tehnicieni de a invata cele mai recente tehnici de conectorizare si instalare cupru si fibra optica in sistemele de cablare structurata. Cursul ofera know-how-ul necesar pentru a imbunatati calitatea serviciilor oferite, eficienta si profitabilitatea companiilor IT. Nu in ultimul rand, eficacitatea dobandita in domeniul cablarilor structurate mareste valoarea serviciilor, controlul calitatatii si in final satisfactia clientului final.

Program curs: Definitie si descriere a sistemelor de cablare structurata; descrierea scopului si filozofiei standardelor sistemelor de cablare in telecomunicatii; enumerarea si definirea elementelor standardelor; enumerarea tipurilor de cabluri torsadate si a categoriilor de performanta, descrierea constructiva a acestora si compararea sistemelor ecranate si neecranate; definirea termenilor referitori la performantele Fibrei Optice; definirea tipurilor de fibre optice si constructia lor, si compararea performantelor si aplicatiilor; specificarea cablurilor si tipurile de conectori si distante de cablare specificate de standardele ANSI/TIA/EIA si ISO/IEC.

Certified Allied Telesyn Routers (14.02.2005)
Acest curs ofera conceptele necesare pentru a instala si configura routere Allied Telesyn pentru cele mai comune aplicatii de retele de calculatoare. Cursul este conceput pentru a oferi participantilor oportunitatea de a incerca diferite configuratii si a depana retele existente. Obiectivul cursului este de a transmite cunostintele necesare pentru a construi o retea de calculatoare, bazata pe routere Allied Telesyn.

Program curs: Conectarea la un switch (HyperTerminal, linie de comanda, interfata grafica, editorul incorporat, sistemul de help), Managementul fisierelor (formate de fisiere, upload si download de fisiere catre/din switch, salvarea configuratiilor), Switch upgrade (firmware upgrade si instalarea de noi versiuni), Configuratii (configurarea de VLAN la Layer 2 si Layer 3, VLAN tagging, VLAN si IP routing, IP filtering, VLAN si DHCP server), Depanare (cum se testeaza si cum se depananeaza un switch)

Certified Allied Telesyn Switches (15.02.2005)
Cursul ofera cunostintele de baza pentru a instala si configura switch-uri Layer 3 Allied Telesyn pentru cele mai comune aplicatii de retele. Cursul este conceput pentru a oferi participantilor oportunitatea de a incerca construirea de configuratii si a intelege cum sa le depaneze pe cele existente. Obiectivul este de a oferi cunostintele de baza pentru a construi retele de calculatoare bazate pe switch-uri Layer 3 de la Allied Telesyn.

Program curs: Conectarea la Echipament (Hyper Terminal, Interfata linie de comanda, Interfata grafica pentru utilizator (GUI), Editor propriu, Folosirea Help-ului); Administrarea fisierelor (Formatul fisierelor, Incarcarea/descarcarea fisierelor, Salvarea configuratiilor); Upgrade pentru Switch L3 (Upgrade de firmware, Incarcarea unui nou release); Configurari (Configurari de VLAN-uri la L2, Configurari de VLAN-uri la L3, Tagging de VLAN-uri, Configurarea Uplink-urilor, VLAN-uri si routare de IP, Filtre IP, VLAN-uri si Server de DHCP); Diagnosticari (Cum testam configuratia, Cum cautam defectul)

Certified Allied Telesyn System Engineer R/S (16-18.02.2005)
Ofera instrumentele pentru a construi retele complexe de calculatoare bazate pe routere Allied Telesyn. Cursul este conceput pentru a oferi participantilor oportunitatea de a face teste practice si de a obtine cunostintele necesare pentru a administra si depana routere Allied Telesyn in retele de calculatoare complexe.

Program curs: Sesiunile practice vor reprezenta partea principala a cursului. Studentii vor face teste pe exemplele prezentate. Tehnologii precum GRE, L2TP, IPSEC AND ISAKMP, VLANs tag-uri si routare; conexiuni WAN, PPP peste SYN; Firewall. Politici de securitate, reguli de firewall, teste practice; protocoale de routare, RIP, OSPF; Frame Relay.

AMP ACT 3 (24-25.02.2005)
Cursul va ofera cunostintele si abilitatile necesare pentru a proiecta sisteme de cablare de calitate si pentru a va spori competitivitatea. Aceste abilitati avansate de proiectare va vor spori prestigiul si reputatia profesionala in cadrul companiei si al clientilor.
Prin absolvirea cursului veti dobandi titlul de Designer Autorizat AMP.

Program curs: obtinerea informatiilor & analiza designului; infrastructura de telecomunicatii; alegerea locatiilor; cablarea orizontala & infrastructura de sustinere; cablarea backbone & infrastructura de sustinere; administrarea & impamantarea; arhitectura centralizata de cablare; arhitectura Open Office.

Toate sesiunile de training se vor desfasura in intervalul 9,00-18,00 la sediul GENESYS (Bd.
Dimitrie Pompei nr. 8, etaj 3, Platforma Pipera - Cladirea FEPER, sector 2, Bucuresti).

Pentru a se putea desfasura o serie de curs, trebuie sa existe cel puşin 4 persoane inscrise. In cazul cursurilor pentru care nu este prestabilita o data de desfasurare, dupa ce se primesc primele 4 inscrieri, GENESYS va stabili de comun acord cu toşi cursantii inscrisi data de desfasurare, data care va fi comunicata celor care doresc sa se mai inscrie ulterior. Rezervarea locurilor se va efectua in ordinea primirii inscrierilor (in limita locurilor disponibile).

Keywords: Cursuri, Genesys





Ultimile 5 stiri din categoria Diverse

Amenzi pentru transferul ilegal de fisiere

Zoom optic e 65X
Vom plati drepturile de autor pentru utilizarea gadgeturilor
AMD vs Intel in instanta
Cel mai mic camcorder Full HD de la Sony

Hottest


Ubuntu 13.10 disponibil pentru download


LCD de 28 de inchi la pretul unuia de 24


Lansare Windows Server 2008 in Romania

      Publicitate

Cursuri Citrix


Spatiu disponibil.


     Curs valutar

USD 3.3845
EUR 4.2903
GBP 4.8141
 
Ultimele anunturi
 

Toate drepturile rezervate www.it-portal.ro - © 2004-2020


Poze haioase Stiri IT Conversii Metrice Matrimoniale CD si DVD cu Linux Metric conversions